KEMK blog

Komárom-Esztergom Megyei Kerékpárosok

2017 a limbo éve lesz Tatabányán?

2017. január 27. 20:35 - Hobbicó

Pár napja a YouTube ajánlott egy videót, nézzem meg hogyan lehet átlimbózni a reptéri szék alatt. Életem legnagyobb hibáját követtem el, nem néztem meg, mostanáig! Innentől ugyanis kötelező tananyag lehet Tatabányán. Elsőnek problémaként éli meg az ember ha a járda közepére táblát tesznek, elég a lámpaoszlopok kerülgetése ami már rutinosan és könnyen ment, emelték is a nehézségi szintet, íme a hard (nehéz) fokozat:

prima2.jpg

De ennek a videónak a láttán rájön az ember, mindez csakis értünk, a príma fittségünk eléréséért van, a kezdők pedig elbattyoghatnak a közeli ABC-be mosószerért a fenékre ülés után:

Aki helyesen válaszol a blogbejegyzésnél a képen látható kérdésre, az egy 5 000 forintos Tökéletes vásárlási utalványt nyerhet, ha jó fej a bolt üzemeltetője, ami abban is megnyilvánul mihamarabb eltünteti azt a táblát.

Köszönettel: főként a kerékpárosok

Niro

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kemk.blog.hu/api/trackback/id/tr5912161067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2017.01.28. 14:35:23

D válasz: Szabályosan, az úttestre lelépve.

imi60 2017.02.05. 17:14:01

Jelezték az illetékeseknek és napokon belül eltüntették a táblát.
süti beállítások módosítása