KEMK blog

Komárom-Esztergom Megyei Kerékpárosok

2016

2015. december 29. 12:43 - Hobbicó

Új év, újítások a csopiban:

1. Elindult a Facebook oldalunk, melynek fő célja, hogy a meghívókat itt küldjük ki a közös tekerésekre, mivel a csoportban lévő meghívórendszer már alkalmatlan a tömeges meghívásra. Az oldalt nem csak csoporttagok lájkolhatják, így ez marketing célokat is szolgál majd. Ha saját szervezésű közös tekerést is csináltok, ha szeretnétek itt kiemelt helyet kap.

Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/kemkerek/

2. A Hét Megyei Kerékpárosa díj kihirdetése átalakul, ezt ezentúl csak a Strava csoportban fogjuk megtenni. Helyette hétről-hétre gyűjthetitek a pontokat, hogy elnyerjétek a Hónap Megyei Kerékpárosa címet, a nyertessel interjú fog készülni (ha beleegyezik), amit a felújított blogon fogunk publikálni, és több helyen elérhetővé tenni. Ezt a címet egy évben csak egyszer nyerheti el valaki, tehát ha a következő hónapban is ő lesz a legjobb, a második helyezett veszi át a hónap díját, és így tovább.. Tehát egy évben 12 ilyen díj lesz kiosztva, a 12 legjobb megyei kerékpárosnak (Strava adatok alapján).

Strava klubunk:

https://www.strava.com/clubs/kemk

3. A legnagyobb szerepet a külső elérhetőségeknél ez az új blog fog kapni, ide fognak kerülni azok a történések, bejegyzések, amiket nem szeretnénk ha a Facebook csoport süllyesztőjébe kerülnének, így könnyen mindig visszakereshetővé válik. Persze nem csak nosztalgiaoldalként fog működni, hanem a legfrissebb kiemelt hírek is bekerülnek ide, legyen az naptár a várható rendezvényekről, vagy pl. versenybeszámolók.

4. Mint mindig szívesen várjuk ötleteiteket, vagy nyújtanak segítséget az adminok. Ne feledjétek, a csoportot a tagok teszik ki, és értetek van :)

Niro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemk.blog.hu/api/trackback/id/tr788208886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása